🇸🇪 Leverans inom 1-3 vardagar! 📦 Fri frakt över 499:-

Vad är Terpener?

Terpener är cannabis världens eteriska oljor, de är alltså en extremt koncentrerad och kraftfull aromatisk olja särskilt framtagen av olika cannabis sorter.

Vad innehåller Terpener?

Terpener består av olika mindre och naturliga “monoterpener” som t.ex. alpha-PineneMyrcenebeta-Pinenebeta-CaryophylleneLimoneneLinalool.

Innehåller det THC eller CBD?

Samtliga terpener är helt fria från cannabinoider som till exempel thc, cbd, cbg och diverse andra mindre sammansättningar.

Varför Terpener?

Fördelarna med terpener är många, utöver att de bidrar med sina specifika sammansättningar av kraftfulla aromer och dofter som ofta påminner om olika cannabis sorter vars ursprung oljan framställs från, så har terpener även terapeutiska egenskaper. Fortfarande ett relativt nytt område inom forskningen men mycket tyder redan nu på att de utöver att boosta den så kallade entourage effekten även helt själva bidrar med lugnande, stimulerande och välbefinnande effekter.

Hur används dom?

Möjligheterna med terpener är många, eftersom att hampan ofta saknar det där lilla extra när det kommer till aromprofil så kan man med fördel förbättra den aromatiska upplevelsen av sina cbd buds, oljor eller olika typer utav koncentrat, du kan läsa en mer utförlig beskrivning under varje produkt.

Kan man dricka eller äta terpener?

Eftersom att våra terpener är 100% naturliga och food-grade klassade, utan några som helst kemikalier eller övriga tillsatser så kan man fördel även applicera dom i önskad dryck eller olja för att dra nytta utav terpenernas kraftfulla egenskaper, utöver den aromatiska aspekten.

Close
Cart (8)


Language